Skip to content →

Cele mai bune restaurante din Baia Mare

Deseori suntem intrebati care sunt cele mai bune restaurante din Baia Mare. Ne-am gandit ca ar fi interesant sa oferim o lista cu restaurantele, pe care noi le frecventam. Nu e usor sa fii pentru prima data intr-un oras nou. Mai mult, daca nu te ajuta cineva sa vezi lucrurile frumoase, s-ar putea sa ramai cu o imagine neclara si cu un gust amar.

Deocamdata va ajutam sa ramaneti cu un gust dulce. Apoi, va vom spune si ce sa vizitati, pentru ca vrem sa ramaneti si cu cateva sute de likeuri dupa vizita in Baia Mare. Pana la urma la asta tanjim toti. Nu?

cele mai bune restaurante din baia mare

Lista noastra cu cele mai bune restaurante din Baia Mare este urmatoarea. Desigur este o parere subiectiva:

  1. Restaurant Barbarossa. Se afla in centrul vechi al orasului, deci la doar cateva minute de pensiunea noastra. Un restaurant in care trebuie sa mancati una dintre specialitati: costite cu miere.
  2. Restaurant Mon Caprice. Se afla pe strada Victoriei, la doar un minut de mers pe jos de locatia noastra. Retetele de aici sunt create de bucatarul Petrisor Tanase. Sunt recunoscuti pentru pizza si ciorbe.
  3. Restaurant Le Bistrot. Se afla pe strada Scolii, deci la aproximativ 6-7 minute de mers cu masina de pensiunea noastra. Un restaurant select si elegant. Faceti-va rezervare din-nainte daca doriti sa mancati aici. Vestea buna este ca au si un serviciu express care livreaza la domiciliu. Specialitati: pizza si paste.
  4. Restaurant Budapesta. Cu un specific maghiar, intr-o atmosfera placuta, acest restaurant este un loc bun de frecventat pentru cei care apreciaza mancarea si bauturile bune. Localul nu este aglomerat.
  5. Restaurant La Cucina. Un local care da viata artei culinare italiene. Decor, mancare si servire ireprosabila.
  6. Restaurant Bounissimo. Se afla tot pe Scolii, vizavi de Le Bistrot. Mancarea este buna, dar cel mai bun produsul al lor este inghetata. Gelateria din cadrul restaurantului are niste retete exceptionale.
  7. Restaurant Casa Crisan. Restaurantul se afla pe strada Victoriei, la 3 minute de mers pe jos de Pensiunea Pictorilor. Un restaurant cu specific romanesc, servire ireprosabila si locatie frumoasa. In timpul saptamanii, de luni pana vineri, puteti manca meniul zilei la doar 13 lei. De notat.
  8. Avem McDonald’s. Daca niciunul dintre restaurantele de sus nu va convins, puteti alege McDonald’s. Glumim, desigur!

De mâncat, mâncați aici. De dormit, dormiți la noi!

Cazare Baia Mare – Pensiunea Pictorilor

str. Pictorilor nr. 1, Baia Mare

0756.420.992 / 0362.561.110

Pensiune Baia Mare

 

Published in util

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *